Op het terrein van ons bedrijf in Hardinxveld-Giessendam is de werkplaats gevestigd waar alle werkzaamheden worden verricht. Graag maken we met u een afspraak om u te adviseren over de mogelijkheden van afmetingen, gebruiksdoelen, materiaalkeuze, indeling van ramen en deuren, prijzen etc. Aan de hand van uw persoonlijke wensen kan een offerte worden gemaakt, uiteraard geheel vrijblijvend.

Na plaatsing van een opdracht volgt de ontwerpfase. Aan de hand van uw persoonlijke wensen wordt een voorlopige tekening gemaakt.Voldoet die aan de wensen, dan wordt alles uitgewerkt voor de vergunningaanvraag. Bij grotere bouwwerken is vaak ook een constructietekening en -berekening vereist; die zijn ook door ons te leveren. Hiermee kunt u zelf de bouwvergunning aanvragen, maar wij kunnen dit ook geheel voor u verzorgen.
Indien nodig komen we bij u ter plaatse kijken om u beter te kunnen adviseren over plaatsing, bodemgesteldheid en fundatie van grotere bouwwerken.

Objecten als schuren en tuinhuizen worden in de werkplaats in
Hardinxveld-Giessendam vervaardigd en in prefab onderdelen vervoerd naar de plaats van bestemming, waar eindmontage en dak-
bedekking plaatsvinden. Kleinere objecten, zoals koven en kleinere tuinhuizen, worden kant en klaar afgeleverd en geplaatst.
De bouwtijd is kort, gemiddeld tussen de 2 dagen en 2 weken, afhankelijk van de grootte van het bouwwerk en de dakbedekking. Dit is mogelijk door het volledig voorbereiden van de onderdelen in onze werkplaats, zodat we minder afhankelijk zijn van de weersomstandigheden.
Uw bouwwerk wordt tot in de puntjes verzorgd opgeleverd.

Foto Foto Foto